Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Kanállal eszik a papagáj

2010 október 31, vasárnap

Nem vagyok biztos benne, hogy egy papagájnak jót tesz egy nagy kanál mogyoróvaj, a madárka kézügyessége viszont lenyűgöző.
Majom a vízben

2010 október 30, szombat

Ez aztán a testvéri szeretet megnyilvánulásának tipikus esete - felesleges tapogatózás helyett rögtön a mélyvízbe löki a kisöccsét.
A leghasznosabb kutyatrükkök

2010 október 30, szombat

Mielőtt nagyon elmennénk megint macskablogba, bemutatjuk Jesse-t, aki igazi tárháza a leghasznosabb, legpraktikusabb trükköknek. Kidobja a szemetet, lemossa az ablakot, kiköti a cipőfűződ, és ha nem vigyázol, nekiáll még a csajodat is vetkőztetni! Nem hiszed? Bökj a play gombra!

Ha tetszett az összeállítás, akkor biztosan találsz még hasonlóan jópofákat Jesse saját youtube csatornáján.

Jesse videók a YouTube-on
Macskaharc, kicsit másképp

2010 október 29, péntek

Tudvalévő, hogy a macskák érdekes dolgokra képesek, ha hajlandóak megmozdulni, de ez a két példány különösen látványos mutatványra képes. Valószínűleg a tudatuk legmélyén motoszkál az érzés, hogy esetleg nem ártana a dominanciájukat bizonyítani a másik felé, de mivel irtó lusták, csak ilyen alibi-kungfura képesek. Elbűvölőek.

Frissítés: A videó feltöltője úgy döntött, nem hagyja, hogy csak úgy akárki beillessze a videót, és letiltotta az embedelést. Úgyhogy kattintsatok a képre, és megnézhetitek a videót fent a YouTubeon.
Pancsoló holló

2010 október 28, csütörtök

A hollók és úgy általában a varjúfélék igen okos és értelmes madarak, mégis viszonylag ritkán látni, hogy valaki háziállatként tartsa őket. Íme, egy üdítő kivétel, a madár ráadásul szemmel láthatóan imád lubickolni.
Rázd a tollad!

2010 október 27, szerda

Múlt héten jött ki Willow Smith legelső száma, mely lényegében a hajrázásról szól. Ami érdekessé teszi, hogy egy papagáj jobban rázza a számra, mint maga az énekesnő.

 

A videót elnézve azt kell mondanunk, hogy a madárkának olyan jók a mozdulatai, hogy a legtöbb klubba járó is nyugodtan tanulhatna tőle néhány mozdulatot. Hogy a szám idegesítő? Tény, de a madárka jól szórakozott és általa mi is.
Maru, a YouTube kedvenc

2010 október 26, kedd

Maru, a macska lehet a következő négylábú YouTube sztár, az alábbi videó nézettsége például jóval 800 ezer fölött jár, nincs messze az egymilliós álomhatár. Ami a cselekményt illeti, Maru a fajtársaitól megszokott és elvárható csökönyösséggel próbálja magát beletuszkolni egy dobozkába, amit inkább egy jól fejlett tengerimalacra méreteztek.
TreT, a négylábú parkour sztár

2010 október 25, hétfő

Bizonyára mindenki ismeri a parkour nevű őrületet. Ha nem rémlik semmi, akkor csekkold gyorsan ezt a videót, hogy képbe kerülj. Az alábbi képsorok pedig azt igazolják, hogy ez a sport a kutyáknak is jól megy - legalábbis TreT, az amstaff nagyon jól küldi!
Repülne ha tudna

2010 október 24, vasárnap

A videón szereplő kis szamárpingvin fióka csak nemrég kelt ki, de már meg akarja cáfolni az evolúciót. Persze bárhogy igyekszik a szárnyacskáival, nem tud repülni, de elbűvölő az igyekezete.
Kapd el cicus!

2010 október 23, szombat

Ez aztán az eltökélt játékszeretet, a macsek becsülendő elszántsággal próbálja elkapni még a levegőt is.