Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

BÚÉK!!!

2010 december 31, péntek

Vicces állatos videókban gazdag, békés, boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!
Az IGAZI Táncoló Talpak

2010 december 30, csütörtök

Egy állatkerti pingvin bezsong a rémes karácsonyi zenétől és a hótól, majd táncra perdül!. Ritmusérzékre még gyúrni kell, de a lelkesedés példaértékű.
Adj egy harit!

2010 december 30, csütörtök

Überbéna családi videók című sorozatunkban bemutatjuk, hogy kell profin szendvicset csórni. Micsoda ütemérzék, micsoda időzítés!
Zacskófétis - gyorséttermi macsek

2010 december 29, szerda

"Helló, elvitelre kérnék három sajtburgert, egy nagy krumplit, egy lájtkólát, meg egy cézársalit. Ja, meg dobhatnátok mellé valami vicces macskát is ha van, köszike!"
Csocsózó macska

2010 december 28, kedd

Nem általános látvány a csocsoóasztalon ügyeskedő egerész, de azért alapvetően nem meglepő, hogy jól elszórakoztatja magát a lasztival. Mellékszál: ahogy az lenni szokott, most is a hülyén vihogó, óbégató emberek a leggázabbak a videóban, remélem legközelebb inkább valami zenét kevernek a felvétel alá.

Via: Buzzfeed
Madár a gitáron

2010 december 27, hétfő

No kérem, hogy ne mindig csak a szimpla cukiság legyen itt a fókuszban, most jöhet némi kultúra és művészet. Céleste Boursier-Mougenot a francia kortárs színtér egyik kiemelkedő alakja, vagy valami nagyon hasonló, akit érdekel a munkássága, az kattintson ide bővebb infókért. Az alábbi installációban néhány zebrapintyet vett rá, hogy hangokat csaljanak elő egy gitárból. A produkció művészi értékével nem igazán vagyok tisztában, mindenesetre érdekesnek tűnik.
Kutyát simogat a majom

2010 december 22, szerda

Egy kölyökkutya és egy kölyökmajom, Hollywood nagy lóvét szakítana ezzel a felállással.
Nagymacskák karácsonya

2010 december 22, szerda

Na kérem, ilyen az, ha a nagymacskák ajándékot kapnak. Igazán megkapó látvány, ahogy ezekből az akár emberre is veszélyes "fenevadakból" előbújik a játékos énjük.
Karácsony kecskegidákkal

2010 december 21, kedd

Karácsonykor csakazértse fogok echte karácsonyi videót posztolni, úgyhogy most letudom a Jingle Bellst, ami ezúttal elbűvölően legénykedő kecskegidák önfeledt hancúrozását kíséri.
Mopszok a tévé előtt

2010 december 20, hétfő

Két hiperaktív mopsz közelebbről megismerkedne az XBOX 360 jóvoltából életre kelt virtuális fajtatárssal.