Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Identitás zavaros kaméleon

2010 június 30, szerda

Na jó, ez nem a szokásos videó lesz. Hisz itt egy animált állatról beszélünk, aki Johnny Depp hangján fog dumálni, menekülni és megőrülni Gore Verbinski legújabb alkotásában.

A Rango csak jövő márciusban fog debütálni, de egy ilyen eszetlen kaméleonon addig is jókat lehet szórakozni.
A lopás bűn! (De néha nagyon vicces...)

2010 június 29, kedd

Bizony, a lopás az állatvilágban is létező jelenség. Az alábbi videó, amit Dani küldött be nekünk, egy remek válogatás viccesebbnél viccesebb felvételekből, amiken a meglehetősen gyámoltalannak ható embereket lenyűgöző lazasággal és magától értetődő könnyedséggel fosztják ki a legkülönfélébb állatok, az elefánttól a kutyán át a tyúkig.
Úristen, ki ez és hogy kerül ide???

2010 június 28, hétfő

Egy kölyökmacska és egy tükör, mondhatni abszolút klasszikus felállás. Reggelente én is meg szoktam ijedni attól amit a tükörben látok, de tény, hogy a cicus sokkal aranyosabb.
Szeged városában elszabadult egy Bambi

2010 június 28, hétfő

Videóval bizonyított tény, hogy Szeged napfényes városában elszabadult egy kisssé ijedős Bambi. Az alábbi videó a városi egyetem mögött készült.

Csak nehogy kiderüljön, hogy a kis ártatlan valójában egy veszett, lézer szemekkel pusztító példány. Aki egyébként látná a kis aranyost, az értesítse a Vadasparkot!
A hülye gazdi, a kutya és a vuvuzela esete

2010 június 26, szombat

A blöki roppant találóan nyilvánítja ki a véleményét a darázskürtről. Ez van, ha otthon vuvuzelázol!
A kutyusok is álmodnak...

2010 június 25, péntek
Hátvakaró...

2010 június 25, péntek

Aki sokat dolgozik, annak mindenképpen jár egy saját beosztású hátvakaró! Úgy tűnik a kutyusnak sincs ellenére ez az alkalmazotti munkaviszony, mert hősiesen vakar, vakar, vakar...

Vajon mi lehet a fizettsége? Csacsigolás?
Hiperaktív bébiszitter négy lábon

2010 június 24, csütörtök

A bébiszitterkedés csak akkor egyszerű, ha nincs sok gond a gyerekkel - vagyis kb sohasem. Ez a sheltie viszont remekül helytáll, a gyerek jókat röhög és nyálbuborékokat ereget a gyönyörűségtől, a blöki pedig annak is megtalálja a módját, hogy fölös energiáit levezesse a felvigyázás közben. Pedig ezen a téren ránézésre kenterbe ver egy egész regiment duracell nyuszit.
Vakarászás...

2010 június 23, szerda

Ha viszket, hát vakard meg! Ja és ha nem éred el, találd fel magad!
Hűtsd le magad!

2010 június 23, szerda

Megjelent az első reményt keltő napsugár az ablakban, ami talán eloszlatja ezt a napok óta tartó melankólikus, szürke időt! Sejtéseim szerint nemsokára olyan kánikulában lesz ismét részünk, hogy locsolgathatjuk rendesen a fejünket, hogy fel ne forrjon! Valószínűleg én majd más módszert választok, na de ez se rossz...

Különben meg ki mondta, hogy a macskák nem szeretik a vizet???