Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Harcikutya, mi?

2010 július 29, csütörtök

Örök klasszikus, kutya-macska harc. A bullterrier láthatóan a lábmunkára esküszik, a macsek inkább igyekszik kivárni a megfelelő pillanatot a támadásra. Erőfölény ide vagy oda, a meccs vége nagyon sima...
DJ Mancs

2010 július 23, péntek

Úgy látszik, nem olyan nehéz ez a scratchelés, mindenesetre ez a francia bulldog kifejezetten lazán tolja.
Teknősháton

2010 július 22, csütörtök

Kutyát már ezen a blogon is láttunk teknősön utazva (itt), úgyhogy ideje bemutatni, hogy a macskák sem vetik meg ezt a közlekedési eszközt.
Az igazi kung-fu bajnok!

2010 július 21, szerda

Idő kérdése és a mackó  főszerepet kap majd  valami ütős, verekedős, kung-fu filmben! Addig viszont jóesetben az állatkerti látogatókat szórakoztatja tudományával...
Macska zúzta le a riportert

2010 július 20, kedd

A kárörvendés nagyon, nagyon csúnya dolog, akkor is, ha nincs benne irigység. Tartózkodjunk tőle amikor csak lehet, az alábbi videót viszont muszáj beposztolnom, a WJW Fox 8 riportere ugyanis megérdemelte, hogy élő adásban égesse magát. Úgy gondolta, dramaturgiailag hitelesebb lesz a tudósítás, ha egy macska van a kezében - pechjére a szerepre kipécézett szőrmók nem tervezett karriert a médiában, így a kezdeti figyelmeztető morgás után komolyabb szankciókat alkalmazott a hölgy buksiján. Jó lecke volt ez neki, azt hiszem. A macska nem játékszer.
Oroszlán élő adásban? Nem jó ötlet...

2010 július 19, hétfő

A hétfőre való tekintettel ideje mosolygni egy kicsit, ehhez jól jöhet az alábbi videóösszeállítás. Szemtelen majmok, egy lelkes, de annál lükébb kutya, helyből két métert ugró ijedős macskák, agresszív ludak - jó szórakozást a hóbortos állatok kalandjaihoz.
Élő felhő

2010 július 16, péntek

Az alábbi videón felhőszerűen együtt repülő madarak láthatók. A felvétel minősége nem a legjobb, de így talán még meghökkentőbb és életszerűbb a látvány. A Természet a legnagyobb művész a világon...
Ezmiez?

2010 július 15, csütörtök

Hallottam már néhány macskából különös hangokat előtörni, de ez a nyürmögve-ciripelve dorombolás eddig mindent visz. Egy földönkívüli létformától se várnék furcsább hangokat.
A macska és az evolúció

2010 július 14, szerda

Az alábbi videón szereplő macsek elégedetlen lehet a jelenlegi törzsfejlődési szintjével, így evolúciós ugrásra készül. Ebben a pózban, ezzel a tekintettel pont úgy néz ki, mint anyám, mikor az ablak előtt állva naplózza, hogy kivel megy haza a szomszédasszony.

Az első ránézésre is mémgyanús videónak természetesen már turbózott változata is van, íme egy muskétás-trubadúros verzió. A találatokat pedig köszönjük szépen Zabundunak.
A gördeszkás bulldog és az iPhone

2010 július 13, kedd

Gyakran előfordul, hogy a gazdik ráerőltetik valamelyik hobbijukat a kedvencükre, még akkor is, ha kérdéses, az állat élvezi-e. Nos, Tilman esetében erről szó sincs, ez az angol bulldog ugyanis szemmel láthatóan önként és dalolva pattan a gördeszkára, nyilvánvalóan imádja ezt a sportot. Az emberek meg őt imádják, az alábbi videót például eddig több mint 12 millió alkalommal nézték meg.

A gördeszkás blöki népszerűsége töretlenül ível felfelé, nem véletlen, hogy még az Apple is vele reklámozta az iPhone-ját.