Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Kutya a volán mögött

2010 augusztus 31, kedd

Ez a westie annyira nem menő, mint a múltkori fűnyírós kutya, de azért a cuki-faktor nála is igen magas.
A csipogó vidrahad

2010 augusztus 30, hétfő

Ha valaki úgy indítaná el ezt a videót, hogy közben lehunyt szemmel hallgatom, elsőre valószínűleg azt tippeltem volna, hogy egy csapat sípolós gumikacsa kelt életre valami animációs filmen. Pedig a videó minden pillanata valós, az angliai Chester Állatkert vidrái pattognak izgatottan, talán finom nassolnivalót szimatolva. Elbűvölő banda...
TV függő bulldog

2010 augusztus 27, péntek

Ez az angol bulldog fanatikus rajongója a Family Guy című sorozatnak, de nem is ez az érdekes, hanem a póz, ahogy nézi a tévét. Az "operatőr" a végét elröhögi, a blöki meg olyan flegmán néz rá, hogy az valami elképesztő.
Macskázik a majom

2010 augusztus 26, csütörtök

Az állattartó állatok nem számítanak éppen mindennapinak (eltekintve mondjuk a bolhás kutyától, de az más azért) úgyhogy ez a macskát dédelgető majom igazán megérdemli a figyelmet. A felvétel Indonéziában készült. (A videó megtekintéséhez kattints a Tovább gombra.)

Tovább»
Passzolj Dumbo, passzolj!

2010 augusztus 24, kedd

Az elefántokra hatalmas, lomha, kiegyensúlyozott állatokként gondolunk, pedig kölyökkorukban bizony ők is nagyon virgoncak és játékosak tudnak lenni. Az alábbi videón szereplő gézengúz például imád labdázni, a felvétel tanúsága szerint remekül vezeti a játékszert lábbal, ormánnyal, sőt még az ülepével is.
Lepkehajsza pingvin módra

2010 augusztus 23, hétfő

Kiheverve az ünnepi hétvége étel-ital túladagolását, ezúttal cuki-fronton erősítünk: az alábbi videón egy philadelphiai állatkert Humboldt pingvinjei láthatóak eltökélt pillangó hajkurászás közben.
A halálmadár

2010 augusztus 23, hétfő

Zenerajongó állatokból szerencsére nincs hiány a videómegosztókon, most ismerkedjünk meg a death metalos headbangelő papagájjal. \m/
Macska kontra Kartondoboz - A leszámolás

2010 augusztus 19, csütörtök

Van új Simon's Cat epizód! Senki ne hagyja ki a legcukibb rajzolt macska kalandjait!

A többi epizód is kihagyhatatlan, kötelező alapmű, azokat megtalálhatjátok a hivatalos honlapon (sok más érdekesség mellett).

Simon's Cat hivatalos honlap
Blöki iPaddal

2010 augusztus 18, szerda

Az Apple nagy innovációja tényleg egész jól sikerült, az iPad olyan egyszerű, hogy még egy kutya is egész jól elboldogul vele. Legalábbis ezzel a játékkal mindenképpen...
Tudnak-e a struccok repülni?

2010 augusztus 17, kedd

Az alábbi Cadbury reklámszpotot a témára szakosodott Addict blogon találtam. Különösebb magyarázatot nem is fűznék hozzá, jó szórakozást a filmecskéhez.

Via: Addict