Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Macska vs Dinnye

2010 szeptember 30, csütörtök

Ez aztán a harci szellem! Bár nincsenek egy súlycsoportban, a macsek nem adja fel, utolsó lehelletéig küzd a dinnyével. Mintha csak egy túlméretezett pamutgombolyagot pofozna.
Makikölyök ugrálni tanul

2010 szeptember 29, szerda

Bébilemúr próbálgatja a képességeit az ágyon. Nyugi kölyök, fog ez még menni jobban is!
Papagájpuszi

2010 szeptember 28, kedd

Lehidaltam ezen a papagájon, mit összemotyog itt! Az ajándékba kapott játéknyuszi és a kamera még puszit is kap tőle.
Vigyázat, figyelnek!

2010 szeptember 27, hétfő

Nincs is annál félelmetesebb, mikor valami idegen, fura alak megpróbál befigyelni az ablakon. De mi van akkor, ha a kis kukkoló egészen más fajhoz tartozik?

Még az a mázli, hogy nappal néztem meg ezt a videót, mert lehet, hogy a fóbiáim életre keltek volna. (Kiver a hideg a gondolatra, hogy egyszer egy dühös macska beugrik egy éjjel az ablakomon...)
Turbóhörcsög - a baleset

2010 szeptember 26, vasárnap

A kis rágcsávó nagyon jól küldi, pillanatok alatt gyorsul 100-ra a cukker piros kerekével, de aztán beüt a crach. Viszont szerencsére nem esik baja, csak megszédül egy kissé.
Táncol és harmonikázik az elefántbébi

2010 szeptember 25, szombat

Ez az elefántborjú aztán igazán muzikális egy alkat. A videó kísérőszövege szerint az állat egy Thaiföldi faluban él, és bár a harmonikán csak két hang megy még neki, a mozgása egész jó.
Az öleb és a mozgólépcső

2010 szeptember 25, szombat

Még mindig akadnak közöttünk idősebb, kicsit vaskalapos emberek, akik gyanakodva szemlélik a modern világ csillogó-villogó kacatjait. Ők bizony nem ülnek repülőre és nem szállnak be a liftbe, nem érdeklik őket a tudomány vívmányai. Az állatok körében is lehetnek efféle kivételek, mint az alábbi kutyás videó főszereplője. "

"Az rendben van, hogy mozgólépcső, meg hogy magától levisz minket, én azért mozgatom a lábaimat, biztos ami biztos."
Profi macskabox

2010 szeptember 24, péntek

A kismacskát annyira áthatotta a box szeretete, hogy maga is elkezdte utánozni az egymást csépelő nehézfiúk mozdulatait. Az első gondolatom az volt, hogy valami madzagot, cipőfűzőt vagy ilyesmit lógatnak fölötte, de videót feltöltő gazdi esküszik, hogy nem használt semmilyen macskajátékot. Szerintem gyanús a dolog, az elején többször is látni vélem, ahogy a TV fölé néz az állat, de mindegy is, a videó aranyos, és ez a lényeg. Ráadásul igazán hihető, hogy egy macsek egyszer csak átmegy Rocky Balboába. (Ha lesz rá időm, rá is tolom a videóra az Eye Of The Tigert és felteszem.)

Via: L.A. Unleashed
Vízidisznóvakaró tanfolyam I. óra

2010 szeptember 24, péntek

Úgy tűnik, a jó öreg pocakvakarós trükk több fajnál is működik, és most nem feltétlenül a tipikus háziállatokra gondolok. Persze ettől még nem kell minden kósza vadállatnak a hasa felé nyúlkálni, de ha valahol belebotlasz egy csapat sziesztázó kapibarába, akkor tudni fogod, mivel veheted le őket a lábukról.
Tarol a neten a kutyás videó

2010 szeptember 23, csütörtök

Vírusvideónak is beillő klippel rukkolt elő az OK Go. A Grammy-díjas amerikai pop-rock együttes White Knuckles című nótájához forgatott videóban kutyák játsszák a főszerepet.

Méghozzá nem akármilyenek, hanem egykori menhelyi kutyusok, akik szinte tökéletesen hajtják végre (a zenekarral egyetemben) a nem éppen egyszerű koreográfiát. Sehol egy vágás, sehol egy komolyabb hiba, remek munka az egész. A zenekar a klip végén elhelyezett üzenettel is szeretné felhívni a figyelmet az örökbefogadás fontosságára.

A videó elképesztően népszerű a neten, már karcolja a 3 milliót a megtekintések száma. A tovább után megnézhettek egy friss paródiát is, macskával, csak a miheztartás végett. :-)

Tovább»