Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Tarajos Sül vs Tupperware

2011 január 31, hétfő

Valószínűtlenül cuki bébi tarajos sül epikus küzdelme egy tál zöldséggel. De főleg a tállal.
Pulyka vs Postakocsi

2011 január 31, hétfő

Eddig az év legmókásabb videója számomra, voltaképpen meg is vagyok sértődve, hogy öt nappal a feltöltés után még 100 ezer alatt van a megtekintések száma. Pulykadzsihád Amerikából - ti kinek drukkoltok?
Két lábon sétál a gorillasztár

2011 január 28, péntek

Újabb állat vált világsztárrá a YouTube jóvoltából. Ambam, a kenti állatkert hegyi gorillája előszeretettel bóklászik két lábra állva, az erről készült videó pedig nagyon bejött az embereknek. Az első felvétel huszadika óta 700 ezer megtekintés fölé kúszott, a két napja feltöltött második rész pedig már elérte a 230 ezret. Nagy tapsot Ambamnak! (Ügyesebb két lábon, mint némelyik ismerősöm a harmadik feles után.)
Kutyafürdetés macskával

2011 január 27, csütörtök

Az, hogy a kutya alszik, nem jelenti azt, hogy nem lehet megfürdetni. Sőt. Ha van kéznél egy barátságos kismacsek, fel se kell ébreszteni a blökit.
Hoppy és Tiptree

2011 január 26, szerda

Szupercukiság-alert, aranyos és szelíd szarvassal, szenvedélyes szarvaspuszik tömegével és egy ennek következtében csupanyál macskával.
Ügyes patkány

2011 január 25, kedd

Apportírozni márpedig nem csak a kutyák tudnak, a múltkor már bemutattunk egy macskát, most pedig kiderül, hogy akár egy patkány is betanítható rá.
Kutya a focipályán!

2011 január 23, vasárnap

2008-as videó, de itt még nem szerepelt, és hátha van aki nem látta még. Egy pöttöm, de annál lelkesebb kutyus megelégeli a meccs lanyha iramát és beront a pályára. Az igazán vicces rész 1:30 körül lesz, ahol kishíján megszerzi a lasztit! Végül eltávolították a pályáról, holott az általa diktált tempóra és a lelkesedésére igazán nem lehetett panasz.
Kutya-macska barátság

2011 január 20, csütörtök

Egy feltűnően és imádnivalóan kajla fülű macsek úgy szeretgeti és babusgatja a család másik kedvencét, egy kutyát, mintha az legalábbis a kölyke lenne. Elbűvölő páros, meg is érdemlik a dupla videót.
Degubox!

2011 január 19, szerda

A két kis degu übercuki küzdelmét Meki jóvoltából láthatjuk, aki kíváncsi, milyen az élet e kis csipogós szőrgombócok mellett, az figyelemmel kísérheti a videón is szereplő rágcsálók tevékenységét a http://kekdeguk.blogger.hu címen.
Házőrző macska

2011 január 18, kedd

A múltkor szerepelt már itt egy aligátorokat rendszabályozó macsek, akinek méltó társa lehetne a lentebb ábrázolt bársonytalpú. A vakmerő egerész egy medvének ront neki, aki nem igazán rémül halálra a támadás láttán, de a villámkezű ellenfél miatt inkább menekülőre fogja. (Persze az eredeti céljáról, a szemeteszsákról sem feledkezik meg.)