Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Enyveskezű mosómedvék

2011 február 28, hétfő

Éhes mosómedve hatol be az épületbe, hogy jóízűen falatozzon egyet. (Felhívnám a figyelmet a zseniális "balra nézek, jobbról lopok" technikára!) A nassolásnak egy izgága kutyus vet véget, de a tolvaj visszatérne még egy kanyarra, ezúttal azonban már a pattogó öleb helyett egy jól megtermett macska fogadja. A találatot köszönjük Zabundunak és az egyik facebook ismerősének. :-)

És ha már a kutyaajtón beóvakodó mosómedvéknél tartunk, idekívánkozik a klasszikus lábtörlőlopós eset is.
Kutya-teknős fogócska

2011 február 27, vasárnap

A legtöbb teknős nem az a kapkodó idegbeteg, valószínűleg ez az elegáns megfontoltság is sokat hozzátesz a páncélosok vonzerejéhez. A mai videón szereplő példány viszont faját meghazudtoló élénkséggel és kíváncsisággal üldöz egy tanácstalan boxert, vagy épp az operatőrt.
Macskaaltató

2011 február 25, péntek

Avagy hogyan andalítsunk el ártatlan kismacskákat mindenféle gyanús neohippi popzenével.
Maru és a trükkös doboz

2011 február 23, szerda

Maru a YouTube jóvoltából vált világhírűvé, no és persze annak a furcsa szokásának köszönhetően, hogy minden kartondobozba belemászik valahogy, függetlenül annak méretétől. Ezúttal sikerült kifogni rajta, alighanem csak humán segítséggel tudta birtokba venni a kinézett dobozt. Persze a szokásos eljárás most sem marad el: a legyőzött kartont megcsócsálja, majd diadalmasan kényelembe helyezi magát és felkészül a győzelmi szundikálásra.

A videóra ezúttal a LoveMeow blogon bukkantam (macskásoknak kötelező), ahol pár fotót is találhattok Maru emlékezetes alakításairól. »
Fürdőző malacok a Bahamákon

2011 február 22, kedd

Ragyogó napsütés, vakító homok, sudár pálmafák, áttetsző tengervíz - hát igen, a Bahama-szigetek amolyan igazi földi paradicsom. Még akkor is, ha az alábbi felvétel tanúsága szerint bikinis lányok és kigyúrt krapekok mellett alkalmanként vidáman lubickoló sertésekkel is össze lehet itt futni.
Bulldogpuszik minden mennyiségben

2011 február 21, hétfő

Chai a francia bulldog láthatóan nem tartozik a macskakergető ebek közé, sőt. Kifejezetten odáig van a videón látható macsekért, aki viszont jellemző módon igyekszik hűvös maradni, bár valahol biztosan élvezi a törődést.
Koldulás macskamódra

2011 február 21, hétfő

Ismét áldozunk a cukiság oltárán, igazolva, hogy a macskák is ott vannak a kunyerálás igazi művészei között. Ez a két delikvens még a viszonylag tartós két lábra emelkedést is beveti pár finom falat reményében. Nem lehet egyszerű ellenállni nekik...
"Hé ember, merre mentek a többiek?"

2011 február 18, péntek

Ez meg így szimplán minden idők egyik legjobb macskás videója. Szerintem. Szerinted?
Bébigorilla első lépései

2011 február 18, péntek

Az első lépések megtétele főleg nálunk, embereknél megy eseményszámba, de azért egyes állatok esetében is nagy dolognak számít. A Londoni Állatkert három hónapos gorillakölyke például kisebb sztár lett az interneten, köszönhetően főleg annak, hogy épp a kamerák előtt tette meg az első pár lépést.
Vízidisznó wellness

2011 február 17, csütörtök

Tudom már, mi volt itt nagyon régen. Kapibarák! Gyorsan pótoljuk is a hiányosságot néhány fürdőző óriásrágcsálóval. Rezzenéstelen nyugalom, forró zuhany, cukiság.