Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Punkok a zongora mellett

2011 március 31, csütörtök

Nem szokásunk celebhírekkel jelentkezni, de most kivételt kell tennünk. Az alábbi videón a szalonpunk legenda Green Day énekes-gitárosa, Billie Joe Armstrong látható Rocky nevű kutyája társaságában. A duó a Last Night on Earth című nótát adja elő, énekel Rocky, zongorán kísér Billie Joe.
Elefántok a strandon

2011 március 30, szerda

A wellness nem emberi privilégium, az elefántok is igénylik ám a frissítő fürdőzést meg a gyógyvíz áldásos hatását. Íme a bizonyíték.
A macska és a kígyó esete

2011 március 29, kedd

Egy nyeszlett kígyócska igen harciasan viselkedik egy értetlen, de annál erősebb testalkatú macskával. Kiderül, hogy a hüllő egy másik kígyónak nézte a macsek farkát és ezért kapkod utána, amíg a Garfieldre emlékeztető egerész meg nem unja és egy határozott jobbcsapottal arrébb nem penderíti a szemtelen frátert.
Macskajáték

2011 március 28, hétfő

A macskák szeretik, sőt megkövetelik, hogy játsszunk velük, de a felvételen látható Shiro névre keresztelt macsek már a következő lépésen gondolkodik. Ő már egyedül is elszórakoztatja magát a macskajátékokkal, csak azzal a fránya szédüléssel kéne még kezdeni valamit.
Négylábú artista

2011 március 25, péntek

Folytatódik a sportkutya sorozatunk, ugyanis újabb trükkös blökibe futottam böngészgetés közben. A tökmag állatkerti fókákat megszégyenítő ügyességgel egyensúlyozza az orrán a kosárlabdát, és közben még száguldozni is tud. Bravó!
Négylábú a rolleren

2011 március 24, csütörtök

Újabb sportkutyára bukkantunk, ezúttal azonban a labdahajszolás helyett a technikai sportok világa tartozik az állat érdeklődésébe. Már ha vonhatunk párhuzamot például a MotoGP és egy roller között.
Salsa kutya 2

2011 március 22, kedd

Talán emlékeztek még a nagy sikerű riszabajnok salsa kutyára. Itt egy újabb videó a témában.


Salsa Dog - Watch more Funny Videos
Knut legszebb pillanatai

2011 március 21, hétfő

Mint azt bizonyára mind tudjátok már, a Berlini Állatkert jegesmedvéje, a fél világ által körülrajongott Knut váratlanul összeesett és elpusztult a minap.

A szomorú alkalomból összeszedtem pár videót, amelyek a híres jegesmackó emlékezetes pillanatait mutatják be. Tovább»
Lakberendezési tippek egy nyúltól

2011 március 18, péntek

A ma reggeli szösszenetből kiderül, hogy a nyulak igen makacs állatok tudnak lenni. Ha valaminek szerintük nincs helye a vackukban, akkor nem nyugszanak, míg el nem tüntetik és ebben az emberek mesterkedései sem állíthatják meg őket.
Macska tanítja a gyereket!

2011 március 18, péntek

Olyat már láttam, hogy az öntörvényű macskákat is meg lehet tanítani apportírozásra, volt is már a blogon ilyen videó. Na de olyat, amin a macska játssza a "hozd vissza" játékot egy emberrel (!), olyanhoz még nem volt szerencsém. Mostanáig.

Időben elkezdi a kisgyerek nevelését, mondhatni.

Forrás: Lovemeow.com