Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Szép álmokat!

2011 április 30, szombat

Bizony, van az úgy, hogy hiába próbáljuk nyitva tartani a szemünket és ébren maradni, végül győz a fáradtság és elbóbiskol az ember. Vagy a kutya. Vagy a macska. Vagy éppen a pingvin...
Hip-hop blöki

2011 április 29, péntek

Újabb muzikális lelkületű ebet üdvözölhetünk a blog hasábjain Pinga személyében, aki a gazdival duettben és szólóban is elkápráztat minket tánctehetségével. (A találatot köszönjük szépen Zabundunak.)
Röhögj a kutyán!

2011 április 28, csütörtök

Állítólag a kutya és a gyerek a siker biztos receptje a filmeknél. Az alábbi, jelenleg 1,5 millió megtekintésnél járó felvétel bizonyítja, hogy van ebben valami. A sztori amúgy nagyon egyszerű, a kutya rápörög a buborékharapdálásra, a gyerkőc meg valami eszméletlenül jól szórakozik ezen. Annyira röhög, hogy rád is átragad, ha nem vigyázol.

A vírusvideók jellegzetessége, amellett hogy villámgyorsan terjednek a neten, hogy megihletnek másokat. Aztán sorra jönnek a különféle feldolgozások, amelyek néha jobbak, mint az első videó. Ebben az esetben is találtam egy viszonylag jópofát, a fenti videót lelassították, így a kissrác röhögése igazi "főgonoszos" démoni kacajjá alakult át. Némi pihentség szükséges az élvezetéhez, elismerem. :-)
A világ legkisebb lova

2011 április 27, szerda

Einstein a maga 35 centis magasságával a világ legkisebb lovaként van számon tartva, de egy nem hivatalos versengésben, a legcukibb négylábúak toplistáján is előkelő helyet szerezne magának. Akkor is, ha a feje tényleg kicsit nagyobbnak tűnik a kelleténél.

A kis rekorderről bővebben olvashattok még itt. »
Utó-Húsvét két régi ismerőssel

2011 április 26, kedd

Remélhetőleg mindenkinek sikerült átvészelni a hétvégi ünnepi sonkamámort és egyetlen leányzó sem hervadt el. Az ünnep ma még folytatódik - nálunk legalábbis mindenképpen. Régi látogatóink talán még emlékeznek még a robotporszívóról pofozkodó Maxre és az ütlegelést angyali türelemmel viselő Sharkyra. Utóünnepi különkiadásunkban a két jópofa állatot mutatjuk be nyuszis-csibés húsvéti környezetben. Jó szórakozást!

Csirkepesztrálás macskamódra
Csirkepesztrálás kutyamódra
Óvoda
Végül, de nem utolsósorban, nyúlpesztrálós videónk is van SharkyvalMikor a nyúl viszi a macskát

2011 április 23, szombat

Simon macskája a sorozat legfrissebb, ünnepi epizódjában egy nyúllal ismerkedik meg, és bármennyire is dolgozik benne az ősi vadászösztön, azért végül csak haverok lesznek.
Kergenyúl

2011 április 21, csütörtök

Hangolunk a húsvétra, méghozzá egy jópofa beltéri nyúlrodeóval.
Pókmacska bevetésen

2011 április 20, szerda

Lelepleztük, miért kell egy macskának póktrükköket gyakorolnia a konyhában. Hát kérem, erre jó a speciális edzésterv:
Pingvincsikizés

2011 április 19, kedd

A pingvineket nagyon szeretjük, mókás megjelenésük miatt gyakran produkálnak vicces jeleneteket. Ennek a példánynak még alig esett le a hátsójáról a tojáshéj, de máris tudja, hogy kell viselkedni a kamera előtt. A csikizésre meg különösen fogékony.
Le az ablaktörlőkkel!

2011 április 18, hétfő

Mai ismeretterjesztő adásunkban a kutyák újabb ádáz ellenségét ismerhetjük meg, ami nem más, mint az ablaktörlő.