Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Macskaölelés

2011 május 31, kedd

Az anyai szeretet szívmelengetően cuki megnyilvánulása, ami kevesebb mint egy hét alatt generált 14 millió megtekintést. Köszönjük a linket Zabundunak!
Cuki lajhárok mindenütt

2011 május 31, kedd

Megfontoltságuk és érdekes arcberendezésük okán az emberek általában csípik a lajhárokat. Nekik ajánljuk az alábbi felvételt, ami egy costa-ricai lajhárrezervátumban készült.
Szinkronúszás egyedül

2011 május 30, hétfő

Megfelelő lábmunkával és némi kreativitással egy tacsiból is lehet a medencék sztárja. Ha találnak mellé még néhány ilyen ügyes blökit, indulhatnak akár az olimpián is.
Kutya-szarvas fogócska

2011 május 27, péntek

Errefelé legfeljebb vakond bukkan fel a hátsó kertben, máshol bezzeg kecses szarvasok kergetőznek a házikedvencekkel. Sürgősen el kell költöznöm...
Vidám válogatás macskákkal

2011 május 26, csütörtök

Újabb kiváló macskás videóegyveleg landolt a postaládánkban, amit ismételten köszönünk az ezúttal szerény névtelenségbe burkolózó állatbarátnak. Ha jól rémlik, a klipben szereplő jelenetek nem bukkantak még fel a blog hasábjain.

(És ahogy eddig, úgy ezután is küldhettek linkeket, videókat az eztnezdmeg[kukac]postafiok.hu e-levél címre.)
Macskamasszázs - Best Of

2011 május 25, szerda

Sokan nem hinnék, de a macskáknak többek között a jóféle lazító-frissítő masszázshoz is kiváló érzékük van - ha épp óvatosan bánnak a karmaikkal, akkor egész kellemes élmény egy ilyen relaxdögönyözés.
Mikor a macska a főnök

2011 május 24, kedd

Váratlanul rafkós húzáshoz folyamodott az alábbi szösszenet főszereplője: mivel a gazdi olyan értetlen, hogy magától nem segít neki kinyitni a kajásdobozt, a macsek az óvatos, de határozott rávezetés eszközéhez nyúlt. (A találatot köszönjük Zabundunak, további tippeket szívesen fogadunk az eztnezdmeg(kukac)postafiok.hu-ra.)
Négylábú a félmaratonon

2011 május 23, hétfő

A 2011-es Maryland Félmaraton mezőnye menet közben bővült, mikor váratlanul egy négylábú induló bukkant fel a futók között. A négylábú versenyző kicsit tanácstalanul, de lelkesen követte a többieket és stabilan átkocogott a célvonalon az élmezőny mögött. Gratulálunk, sportkutyát minden háztartásba.
Bleeeee!

2011 május 22, vasárnap

Minden idők egyik leglököttebb, legfeleslegesebb, ugyanakkor legcukibb kutyás trükkje. Bleeeeeeeeeeeeee. :-P
Vidramóka

2011 május 21, szombat

Szakértők szerint a vidrák háziállatként nem válnának be természetük miatt, de az biztos, hogy játékosságban nem szenvednek hiányt. Egy hétköznapi kaviccsal is órákig elszórakoztatják magukat, meg persze az őket fotózó, videózó turistákat.