Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Mentőszarvas akcióban

2011 június 28, kedd

Egy mormota sikeresen belecsobbant egy jókora víztartályba, és minő meglepetés, egy szarvas nyújtott neki segítő kezet lábat, majd nemes egyszerűséggel kiemelte a meglepett rágcsálót a vízből. Hogy ezt jószándékból tette, vagy csak zavarta a gondolat, hogy az ivóvizében egy fura kis rágcsáló fetreng, az még nem derült ki.
Mopszjóga!

2011 június 27, hétfő

A gyakorlatok meglehetősen rövidkék, de legalább szépen, precízen vannak végrehajtva.
Cápa ugrotta át a szörföst

2011 június 27, hétfő

Friss "szenzáció", hogy egy szirti cápa ugrott át egy szörföst egy floridai strandon. A felvételen nekem inkább úgy tűnik, hogy a hullámlovas mögött repül át a haluci, meg persze az se 10000%, hogy nem fake a felvétel. Szerintetek?
Szárnyas rosszfiú

2011 június 24, péntek

Rosszfiú vagy rosszlány, ezt nem tudom pontosan, de az biztos hogy mocsadék egy húzás volt fenéken billenteni azt az ártatlan tekit.
Pit Bull Blues

2011 június 24, péntek

Zenei klipet úgyis elég ritkán mutatunk, törjük meg a jeget a Pit Bull Blues című dallal, aminek klipjében természetesen elbűvölő pitek hada látható.
Szuperkutya akcióban

2011 június 23, csütörtök

Békés kisvárosi idill, amiből kiderül, mit ér a minimum kétméteres kerítés egy lelkes kutya ellen. (SPOILER: Fityfenét, kb.)
Táncoslábú csivava

2011 június 23, csütörtök

Ég a tappancsa alatt a parkett!!!
Breaktáncos gorilla!

2011 június 22, szerda

Zola, a Calgary Zoo kilenc esztendős gorillája rajong a vízért, nagyon szeret pancsolni, ami igen látványos mozgáskultúrát eredményez nála.
A legcukibb baglyos videó

2011 június 22, szerda

Az alábbi felvétel főszereplője igen komoly hasonlóságot mutat bizonyos pamutgombolyaggal harcoló kismacskákkal.
Ugató macska???

2011 június 21, kedd

Napi wtf rovatunk jelentkezik az alábbi videóval, aminek főszereplője minden bizonnyal elvégzett egy alapfokú ugatástanfolyamot. Kézenfekvőnek tűnik a magyarázat, hogy az ugatás kintről szűrődik be és nem a macskából jön, de a fene tudja, azért elég gyanús az átmeneti rész...