Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Ideggerle

2011 július 7, csütörtök

A kis madárka meglehetősen idegesítően burrog a macska fülébe, de utóbbi van annyira lusta és elkényelmedett, hogy ne végezzen vele. Párszor azért így is veszélyben forog a csőrös élete.
Álmos, álmos, áhálmoho...BUMM

2011 július 4, hétfő

A hirtelen bealvós cukiságvideók egyik legjobbja, köszönhetően a macsek stílusának. Ahogy 0:16-nál lehanyatlik a feje, az priceless.
Passzív pingvin

2011 július 2, szombat

A pingvinmentő akció záróakkordja, a szabadon engedés ceremóniája kudarcba fullad, mivel a madárka nem lát sehol pálmafákat vagy gyönyörű homokos tengerpartot, így inkább visszafekszik aludni.
Szöknek a pandák!

2011 július 1, péntek

Ez igen szép munka volt! Az egyik panda gyámoltalan arckifejezéssel, meg egy csinos bukfenccel vonja magára a figyelmet, míg a másik feltűnés nélkül kislisszol hátul, majd a társa is csatlakozik. A gondozó meg rettenetesen szentségelhetett magában.
Kergegalamb

2011 július 1, péntek

A mellékelt dokumentumfelvétel főhőse élethűen idézi meg a kerítések mellett csaholó, saját farkukat kergető bohém pulik szellemiségét. Meg még tök jópofa is.