Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

A legcukibb baglyos videó

2011 június 22, szerda

Az alábbi felvétel főszereplője igen komoly hasonlóságot mutat bizonyos pamutgombolyaggal harcoló kismacskákkal.
A bagoly és a macska

2011 május 17, kedd

Sok-sok különös és különleges állati duót mutattunk már be, de ezt a kombinációt még nem ismertem. Macska haverkodik bagollyal, ami a szárnyasnak néha kissé a terhére van, de alapvetően harmonikusnak tűnik a kapcsolat.
Itt a bagoly, hol a bagoly

2011 március 17, csütörtök

Alapvetően azért imádom a baglyokat, mert bár jámbor, jóravaló ragadozó madarak, jópár fajuk úgy néz ki, mint valami tipikus főgonosz egy képregényből. Persze ezzel együtt is übercukik, az alábbi videó főszereplőjén például nem fog ki a cenzúra, ha ő meg akar nézni valamit, akkor meg is nézi.
Bagoly a pályán

2011 március 3, csütörtök

Az egész világ felkapta a fejét, mikor ez a videó napvilágot látott és futótűzként terjedni kezdett a neten. Az egyik csapat kabalaállata, egy bagoly a pályára zuhant, ahol előbb labdával találták el, majd az ellenfél egyik játékosa lerúgta a pályáról. Állatorvoshoz vitték, de már nem tudtak rajta segíteni, a sokk elvitte. A játékos, aki belerúgott, hivatalosan bocsánatot kért, de így is büntetésre (eltiltás, bírság) számíthat.
A döbbenet 2.

2010 november 22, hétfő

Újabb gyöngyszemmel bővült a múltkor már említett dramatic look őrület. A drámai pillanatot ezúttal egy sas szolgáltatja. Több, mint 570 ezer megtekintés cirka két hét alatt.

És ha már drámai madarak, jöjjön a kedvenc tollas performanszom a témában. Hajrá baglyok!
Transformer bagoly!

2010 szeptember 6, hétfő

A minap posztoltam egy videót, amiben a főszereplő bagoly fejtekergetős mutatványát anatómiai bravúrként jellemeztem. Nem tudom, akkor mit is kéne erre a jószágra mondanom. Az alapjáraton cuki nagyszemű bagoly előbb a egy túltáplált pulykává avanzsál, aztán valami nagyon gonosz démoni teremtéssé. Ez igen!
Guminyak

2010 szeptember 3, péntek

Egy jópofa bagoly érdeklődve tekergeti a fejét, komoly anatómiai bravúrok sorozatát bemutatva.