Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Elefántok a strandon

2011 március 30, szerda

A wellness nem emberi privilégium, az elefántok is igénylik ám a frissítő fürdőzést meg a gyógyvíz áldásos hatását. Íme a bizonyíték.
Elefántbébi a tengerparton

2011 január 12, szerda

Hát ez veszélyesen cuki már megint: egy édes elefántbébi játszik önfeledten a tengerparton.
Táncol és harmonikázik az elefántbébi

2010 szeptember 25, szombat

Ez az elefántborjú aztán igazán muzikális egy alkat. A videó kísérőszövege szerint az állat egy Thaiföldi faluban él, és bár a harmonikán csak két hang megy még neki, a mozgása egész jó.
Passzolj Dumbo, passzolj!

2010 augusztus 24, kedd

Az elefántokra hatalmas, lomha, kiegyensúlyozott állatokként gondolunk, pedig kölyökkorukban bizony ők is nagyon virgoncak és játékosak tudnak lenni. Az alábbi videón szereplő gézengúz például imád labdázni, a felvétel tanúsága szerint remekül vezeti a játékszert lábbal, ormánnyal, sőt még az ülepével is.
A lopás bűn! (De néha nagyon vicces...)

2010 június 29, kedd

Bizony, a lopás az állatvilágban is létező jelenség. Az alábbi videó, amit Dani küldött be nekünk, egy remek válogatás viccesebbnél viccesebb felvételekből, amiken a meglehetősen gyámoltalannak ható embereket lenyűgöző lazasággal és magától értetődő könnyedséggel fosztják ki a legkülönfélébb állatok, az elefánttól a kutyán át a tyúkig.