Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Breaktáncos gorilla!

2011 június 22, szerda

Zola, a Calgary Zoo kilenc esztendős gorillája rajong a vízért, nagyon szeret pancsolni, ami igen látványos mozgáskultúrát eredményez nála.
Bébigorilla első lépései

2011 február 18, péntek

Az első lépések megtétele főleg nálunk, embereknél megy eseményszámba, de azért egyes állatok esetében is nagy dolognak számít. A Londoni Állatkert három hónapos gorillakölyke például kisebb sztár lett az interneten, köszönhetően főleg annak, hogy épp a kamerák előtt tette meg az első pár lépést.
Két lábon sétál a gorillasztár

2011 január 28, péntek

Újabb állat vált világsztárrá a YouTube jóvoltából. Ambam, a kenti állatkert hegyi gorillája előszeretettel bóklászik két lábra állva, az erről készült videó pedig nagyon bejött az embereknek. Az első felvétel huszadika óta 700 ezer megtekintés fölé kúszott, a két napja feltöltött második rész pedig már elérte a 230 ezret. Nagy tapsot Ambamnak! (Ügyesebb két lábon, mint némelyik ismerősöm a harmadik feles után.)