Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Takarítanál kobrafészket?

2011 április 8, péntek

Hivatások, amiket szeretnék elkerülni rovat: a fószer jelentős mennyiségű kígyó alól próbál kitakarítani, miközben félkézzel hajigálja odébb a rendkívül idegesen viselkedő hüllőket. Ezt még Indiana Jones se merte volna így bevállalni. Nem értem, miért nem marta meg egy sem.
A macska és a kígyó esete

2011 március 29, kedd

Egy nyeszlett kígyócska igen harciasan viselkedik egy értetlen, de annál erősebb testalkatú macskával. Kiderül, hogy a hüllő egy másik kígyónak nézte a macsek farkát és ezért kapkod utána, amíg a Garfieldre emlékeztető egerész meg nem unja és egy határozott jobbcsapottal arrébb nem penderíti a szemtelen frátert.
A kígyók nem szeretik a szilikont (16+)

2011 március 16, szerda

Az alábbi felvételen egy Orit Fox névre hallgató másodvonalbeli modell látható, aki egy fotózás kedvéért igyekezett nagyon erotikusan tekergetni maga körül egy élő kígyót. A boa egy darabig bírja a gyűrődést, de aztán elszakad nála a cérna és odaharap a hölgyemény egyik mesterségesen duzzasztott keblébe.

A Sun és a DailyMail azt írja, az állat (mármint a kígyó) ezután elpusztult, utóbbi még a szilikonmérgezést is leírja, de ez baromságnak tűnik: a boa a viszonylag rövid fogaival nemigen tudott volna akkorát harapni, hogy az implantátumot elérje, másrészt a mellek turbózására szolgáló anyag nem toxikus. A modell mindenesetre tetanuszt kapott, ez valószínűleg tényleg így van. Ki tudja, talán még azt is megtanulta, hogy a kígyó az nem egy játékszer.
Macska vs Kígyó

2010 június 17, csütörtök

Sokan vannak, akik hajlamosak a macskákat lusta, tunya, elkényeztetett szobakedvencekként emlegetni, akik csak a napi viszkaszadagot lesik, és még egy törött szárnyú verébbel se bírnának el. Főleg nekik ajánljuk ezt a videót...