Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Vízidisznó wellness

2011 február 17, csütörtök

Tudom már, mi volt itt nagyon régen. Kapibarák! Gyorsan pótoljuk is a hiányosságot néhány fürdőző óriásrágcsálóval. Rezzenéstelen nyugalom, forró zuhany, cukiság.
A mókusmajom bosszúja

2010 november 18, csütörtök

A kapibarák a nyugalom szigeteként rezzenéstelen pofával üldögélnek a körülöttük fel s alá rohangáló mókusmajmok tengerében. Az egyik majomnak ez szemet szúr és némi kötekedés után ököllel provokálná a nagyra nőtt rágcsálót, aki továbbra is megőrzi hidegvérét.

Via: The Featured Creature
Vízidisznóvakaró tanfolyam I. óra

2010 szeptember 24, péntek

Úgy tűnik, a jó öreg pocakvakarós trükk több fajnál is működik, és most nem feltétlenül a tipikus háziállatokra gondolok. Persze ettől még nem kell minden kósza vadállatnak a hasa felé nyúlkálni, de ha valahol belebotlasz egy csapat sziesztázó kapibarába, akkor tudni fogod, mivel veheted le őket a lábukról.
Caplin, az ufó-kapibara

2010 június 23, szerda

A kapibara, avagy vízidisznó, amely a világ legnagyobb termetű rágcsálója, kifejezetten hasonlít ránk, férfiakra: az ő szívéhez is a gyomrán át vezet az út.

Caplin, az alábbi videó főszereplője legalábbis bármire kapható egy kis finomságért cserébe, elvisel egy hülye nyakkendőt, egy még hülyébb ufócsáp fejpántot, és szégyentelen módon még pitizik is, csak hogy haraphasson még egyet a fagyott gyümölcsös joghurtból. Kapibarát minden magyar háztartásba!

Caplin egyébként abszolút "netceleb" státuszra tör, az alap, hogy a gazdi saját youtube csatornáján rengeteg videót találhatunk róla, de még külön blogot is szenteltek neki.

Caplin a youtube-on
CaplinBlog
Még több infó a kapibarákról