Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

A világ legkisebb lova

2011 április 27, szerda

Einstein a maga 35 centis magasságával a világ legkisebb lovaként van számon tartva, de egy nem hivatalos versengésben, a legcukibb négylábúak toplistáján is előkelő helyet szerezne magának. Akkor is, ha a feje tényleg kicsit nagyobbnak tűnik a kelleténél.

A kis rekorderről bővebben olvashattok még itt. »
Kutya - ló barátság

2011 március 10, csütörtök

Elbűvölő kompániába futottam bele újfent, egy kutyakölyök és egy ló pajtiznak az istállóban.
Hajtogass lovat magadnak!

2011 január 3, hétfő

Rendhagyó módon kézművesszakkör rovattal jelentkezünk, ügyes kezűek, lómániások és ügyes kezű lómániások figyelmébe ajánlott az alábbi videó. Ha a mozdulatok már mennek, akkor meg lehet látogatni a www.horze.com/origami oldalt és le lehet tölteni kilencféle sablont PDF-ben. A fájlokat ki kell szépen nyomtatni és mehet a hajtogatás ezerrel.

Ha valaki esetleg összehozna egy vállalható, netán kifejezetten jó verziót, legyen olyan jószívű és okvetlenül készítsen róla fotót vagy videót. :-)
A döbbenet

2010 november 9, kedd

A Dramatic Look netmém legjobb pillanatai bőrbe kötve. A maga nemében mindegyik klasszikus, de számomra (nem meglepő módon) a macska a kedvenc az elején.
Fitt-ball edzés lovaknak

2010 szeptember 22, szerda

Laikusként nem tartottam a lovakat különösebben játékos állatoknak, de a videó jelzi, hogy azért nem állnak tőlük távol az olyan dolgok, mint a labdázás.

Via: FurryTalk