Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

A világ legszemtelenebb mókusa

2011 június 7, kedd

Bár megtehetné, esze ágában sincs felmenekülni a fa tetejére, biztos távolságba a lelkesen pattogó kutyától. Inkább túráztatja a blökit kedvesen.
Mókusfürdés lassan, nagyon lassan

2011 február 8, kedd

Nagyon mennek mostanában ezek a slow motion videók, egyre többen birtokolnak olyan kamerát, amivel valóban gyönyörű felvételeket lehet készíteni. A lenti videón egy tisztálkodó mókus mosdási technikája figyelhető meg alaposan.
Mission Impossible - Mókus bevetésen

2011 február 2, szerda

Az első pár pillanatban még egy hétköznapi állatnak tűnt, de 0:14-től már valószínűsítettem, hogy ezt a rágcsálót tényleg a CIA, vagy valami hasonló hárombetűs szervezet képezte ki titkos feladatokra. Tom Cruise konkrétan egy fakarddal hadonászó bamba óvodás ehhez a mókushoz képest.
Álomszuszék

2010 november 8, hétfő

Szupercukiság, ami talán visz némi színt ebbe az undok hétfőbe: így ébred egy mókus.
A lopás bűn! (De néha nagyon vicces...)

2010 június 29, kedd

Bizony, a lopás az állatvilágban is létező jelenség. Az alábbi videó, amit Dani küldött be nekünk, egy remek válogatás viccesebbnél viccesebb felvételekből, amiken a meglehetősen gyámoltalannak ható embereket lenyűgöző lazasággal és magától értetődő könnyedséggel fosztják ki a legkülönfélébb állatok, az elefánttól a kutyán át a tyúkig.