Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Tejpárbaj

2012 február 23, csütörtök

Egy tragikusan hosszúra nyúlt szünet után ismét eljött az ideje egy cukivideó megosztásának, amiben egy szemtelen patkány és egy morózus, de kellően makacs macsek vívja néma párviadalát egy kis tejecske fölött.

Rendszerességet nem ígérhetek sajnos, de heti 2-3 kósza bejegyzésre ismét lehet számítani.
Ideggerle

2011 július 7, csütörtök

A kis madárka meglehetősen idegesítően burrog a macska fülébe, de utóbbi van annyira lusta és elkényelmedett, hogy ne végezzen vele. Párszor azért így is veszélyben forog a csőrös élete.
Álmos, álmos, áhálmoho...BUMM

2011 július 4, hétfő

A hirtelen bealvós cukiságvideók egyik legjobbja, köszönhetően a macsek stílusának. Ahogy 0:16-nál lehanyatlik a feje, az priceless.
Ugató macska???

2011 június 21, kedd

Napi wtf rovatunk jelentkezik az alábbi videóval, aminek főszereplője minden bizonnyal elvégzett egy alapfokú ugatástanfolyamot. Kézenfekvőnek tűnik a magyarázat, hogy az ugatás kintről szűrődik be és nem a macskából jön, de a fene tudja, azért elég gyanús az átmeneti rész...
Harc a kanapéért

2011 június 16, csütörtök

A küzdő felek fizikuma alapján egyenlőtlen a harc, de a kis kutyus sokáig nagyon jól tartja magát.
A macskák szeretik a számítógépeket

2011 június 12, vasárnap

Ez a példány legalábbis nagyon jóban van a gazdi laptopjával.
Kutyataxi!

2011 június 10, péntek

Na végre, ezúttal nem egy szerencsétlen teknősből kreálnak utazóeszközt mindenféle lusta, szemtelen jószágok, hanem egy blöki csap fel sofőrnek. Az meg külön megalázó, hogy az utas mindkétszer egy macska. Mondjuk nem úgy tűnik, hogy ez érdekelné a kutyát...
Macskazuhany

2011 június 1, szerda

Ez az egerész is rájött, hogy ha ránk zuhan a kánikula, egy jó hideg fürdő fel tudja frissíteni az embert. Meg hát a macskát is.
Macskaölelés

2011 május 31, kedd

Az anyai szeretet szívmelengetően cuki megnyilvánulása, ami kevesebb mint egy hét alatt generált 14 millió megtekintést. Köszönjük a linket Zabundunak!
Vidám válogatás macskákkal

2011 május 26, csütörtök

Újabb kiváló macskás videóegyveleg landolt a postaládánkban, amit ismételten köszönünk az ezúttal szerény névtelenségbe burkolózó állatbarátnak. Ha jól rémlik, a klipben szereplő jelenetek nem bukkantak még fel a blog hasábjain.

(És ahogy eddig, úgy ezután is küldhettek linkeket, videókat az eztnezdmeg[kukac]postafiok.hu e-levél címre.)