Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Ideggerle

2011 július 7, csütörtök

A kis madárka meglehetősen idegesítően burrog a macska fülébe, de utóbbi van annyira lusta és elkényelmedett, hogy ne végezzen vele. Párszor azért így is veszélyben forog a csőrös élete.
Passzív pingvin

2011 július 2, szombat

A pingvinmentő akció záróakkordja, a szabadon engedés ceremóniája kudarcba fullad, mivel a madárka nem lát sehol pálmafákat vagy gyönyörű homokos tengerpartot, így inkább visszafekszik aludni.
Szárnyas rosszfiú

2011 június 24, péntek

Rosszfiú vagy rosszlány, ezt nem tudom pontosan, de az biztos hogy mocsadék egy húzás volt fenéken billenteni azt az ártatlan tekit.
Itt a madár, hol a madár

2011 június 6, hétfő

Bújócska egy játékos madárkával, avagy van új a nap póló alatt.
Labdázó papagáj

2011 június 4, szombat

Ez a madárka arra gyúr, hogy ő legyen a papagájok Messije. Az egyensúlyozás kezd jól menni, a labdavezetés is alakul, már csak arról kell leszoknia, hogy néha megcsipkedi a játékszert, aztán irány a pálya. (Annál, amikor 1:13-nál begurul a labda a polc alá és a kis lábacskájával piszkálja ki, ma már nem fogunk cukibb dolgot látni azt hiszem...)
A bátor kacsa és a kutya

2011 május 3, kedd

Dávid kontra Góliát esete megint: a pöttöm kacsa energikus fellépésével szemben még a szintén elég tűzrőlpattantnak látszó kutyus is tehetetlen.
Utó-Húsvét két régi ismerőssel

2011 április 26, kedd

Remélhetőleg mindenkinek sikerült átvészelni a hétvégi ünnepi sonkamámort és egyetlen leányzó sem hervadt el. Az ünnep ma még folytatódik - nálunk legalábbis mindenképpen. Régi látogatóink talán még emlékeznek még a robotporszívóról pofozkodó Maxre és az ütlegelést angyali türelemmel viselő Sharkyra. Utóünnepi különkiadásunkban a két jópofa állatot mutatjuk be nyuszis-csibés húsvéti környezetben. Jó szórakozást!

Csirkepesztrálás macskamódra
Csirkepesztrálás kutyamódra
Óvoda
Végül, de nem utolsósorban, nyúlpesztrálós videónk is van SharkyvalPingvincsikizés

2011 április 19, kedd

A pingvineket nagyon szeretjük, mókás megjelenésük miatt gyakran produkálnak vicces jeleneteket. Ennek a példánynak még alig esett le a hátsójáról a tojáshéj, de máris tudja, hogy kell viselkedni a kamera előtt. A csikizésre meg különösen fogékony.
Kutya vs Pulyka

2011 április 11, hétfő

Lám, a pulykák közül sem mind olyan vészesen agresszív, ez a fiatalnak tűnő példány történetesen egész jól kijön a németjuhásszal.
Itt a bagoly, hol a bagoly

2011 március 17, csütörtök

Alapvetően azért imádom a baglyokat, mert bár jámbor, jóravaló ragadozó madarak, jópár fajuk úgy néz ki, mint valami tipikus főgonosz egy képregényből. Persze ezzel együtt is übercukik, az alábbi videó főszereplőjén például nem fog ki a cenzúra, ha ő meg akar nézni valamit, akkor meg is nézi.