Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Bébigorilla első lépései

2011 február 18, péntek

Az első lépések megtétele főleg nálunk, embereknél megy eseményszámba, de azért egyes állatok esetében is nagy dolognak számít. A Londoni Állatkert három hónapos gorillakölyke például kisebb sztár lett az interneten, köszönhetően főleg annak, hogy épp a kamerák előtt tette meg az első pár lépést.
Két lábon sétál a gorillasztár

2011 január 28, péntek

Újabb állat vált világsztárrá a YouTube jóvoltából. Ambam, a kenti állatkert hegyi gorillája előszeretettel bóklászik két lábra állva, az erről készült videó pedig nagyon bejött az embereknek. Az első felvétel huszadika óta 700 ezer megtekintés fölé kúszott, a két napja feltöltött második rész pedig már elérte a 230 ezret. Nagy tapsot Ambamnak! (Ügyesebb két lábon, mint némelyik ismerősöm a harmadik feles után.)
Kutyát simogat a majom

2010 december 22, szerda

Egy kölyökkutya és egy kölyökmajom, Hollywood nagy lóvét szakítana ezzel a felállással.
A mókusmajom bosszúja

2010 november 18, csütörtök

A kapibarák a nyugalom szigeteként rezzenéstelen pofával üldögélnek a körülöttük fel s alá rohangáló mókusmajmok tengerében. Az egyik majomnak ez szemet szúr és némi kötekedés után ököllel provokálná a nagyra nőtt rágcsálót, aki továbbra is megőrzi hidegvérét.

Via: The Featured Creature
Majom a vízben

2010 október 30, szombat

Ez aztán a testvéri szeretet megnyilvánulásának tipikus esete - felesleges tapogatózás helyett rögtön a mélyvízbe löki a kisöccsét.
Kismajom malacháton

2010 szeptember 14, kedd

Egy pöttöm majom annyira élvezi a malacháton ügetést, hogy le se akar szállni patás kollégájáról, akit viszont látszólag nem különösebben izgat a szőrébe csimpaszkodó főemlős.
Macskázik a majom

2010 augusztus 26, csütörtök

Az állattartó állatok nem számítanak éppen mindennapinak (eltekintve mondjuk a bolhás kutyától, de az más azért) úgyhogy ez a macskát dédelgető majom igazán megérdemli a figyelmet. A felvétel Indonéziában készült. (A videó megtekintéséhez kattints a Tovább gombra.)

Tovább»
Oroszlán élő adásban? Nem jó ötlet...

2010 július 19, hétfő

A hétfőre való tekintettel ideje mosolygni egy kicsit, ehhez jól jöhet az alábbi videóösszeállítás. Szemtelen majmok, egy lelkes, de annál lükébb kutya, helyből két métert ugró ijedős macskák, agresszív ludak - jó szórakozást a hóbortos állatok kalandjaihoz.
A lopás bűn! (De néha nagyon vicces...)

2010 június 29, kedd

Bizony, a lopás az állatvilágban is létező jelenség. Az alábbi videó, amit Dani küldött be nekünk, egy remek válogatás viccesebbnél viccesebb felvételekből, amiken a meglehetősen gyámoltalannak ható embereket lenyűgöző lazasággal és magától értetődő könnyedséggel fosztják ki a legkülönfélébb állatok, az elefánttól a kutyán át a tyúkig.
Adj már egy cuppanóst, te!

2010 június 23, szerda

Jaj cica, eszem azt a csöpp kis szád!

Tanulság: a majmok szeretik a cicákat, viszont a cicák nem biztos, hogy szeretik a majmokat... különösen akkor, ha mindenképpen csókra éheznek...