Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Koktélmaki

2011 március 9, szerda

Az alábbi, nem túl jó minőségű felvételen látható szupercukker jószág a lajhármakifélék családjába tartozik. Elegánsan tartott koktélernyővel tuningolt egzotikusságához tehát szemernyi kétség sem férhet. A videó tegnapelőtt került fel, de már 250 ezer megtekintés fölött jár.
A döbbenet

2010 november 9, kedd

A Dramatic Look netmém legjobb pillanatai bőrbe kötve. A maga nemében mindegyik klasszikus, de számomra (nem meglepő módon) a macska a kedvenc az elején.
Makikölyök ugrálni tanul

2010 szeptember 29, szerda

Bébilemúr próbálgatja a képességeit az ágyon. Nyugi kölyök, fog ez még menni jobban is!
Hogyan dögönyözzünk makit

2010 augusztus 12, csütörtök

(Kicsit megcsúsztam a mai bejegyzéssel, de jobb későn, mint soha.) Különösebb kommentárt nem fűznék az alábbi videóhoz, ezekhez a képsorokhoz csak valami gügyögést tudok elképzelni, azt meg írásban csak nem kéne erőltetni.

A vidón látható állat egy törpe lajhármaki és jól láthatóan imádja, ha vakargatják. A videót pedig köszönjük szépen Zabundunak.
Ez aztán a tekintet!

2010 augusztus 9, hétfő

A lemúrok, azaz makifélék alapvetően hatalmas figurák, nem lehet nem szeretni őket, hiszen majd' minden makifaj tud produkálni valami váratlant, valami furcsát, valami elképesztőt.

Ez a példány itt az első pár percben olyan képet vág, mintha a grincs és egy jóllakott Alien szerelemgyereke lenne, aztán 0:08-nál úgy elkerekednek a szemei, hogy a gyengébb idegzetűek ereiben meghűl tőle a vér. Lemúrt minden háztartásba!