Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Medvékkel haverkodik a tigriskölyök

2011 április 5, kedd

Mai második medvés posztunk következik, két fiatal bocsot szállítottak a kínai Qingdao Wildlife Parkba. A kölykök elárvultak, de az állatkertben már nem maradnak magukra. Játszópajtést is kerítettek nekik egy tigriskölyök személyében.
Medve-show az állatkertben

2011 április 5, kedd

Jópofa magánszámmal szórakoztatta a nézőket a berni medvepark egyik mackó családja. Az egyik bocs magaslati levegőre vágyik, aggódó édesanyja viszont hallani sem akar arról, hogy utódja egy fa tetején himbálózzon. Az anyamedve előbb lerázná a makacs porontyot, aztán túláradó érzelmei miatt gyakorlatilag kettétöri a facsemetét, földre parancsolva a kíváncsi bocsot.
Házőrző macska

2011 január 18, kedd

A múltkor szerepelt már itt egy aligátorokat rendszabályozó macsek, akinek méltó társa lehetne a lentebb ábrázolt bársonytalpú. A vakmerő egerész egy medvének ront neki, aki nem igazán rémül halálra a támadás láttán, de a villámkezű ellenfél miatt inkább menekülőre fogja. (Persze az eredeti céljáról, a szemeteszsákról sem feledkezik meg.)
Az igazi kung-fu bajnok!

2010 július 21, szerda

Idő kérdése és a mackó  főszerepet kap majd  valami ütős, verekedős, kung-fu filmben! Addig viszont jóesetben az állatkerti látogatókat szórakoztatja tudományával...
Álomkór

2010 június 22, kedd

Valami van a levegőben... A kettős fronthatás alatt az én fejem is le-lehanyatlik, akárcsak ennek az édes mackónak. Kettőnk között a különbség annyi, hogy őt senki nem nézi rossz szemmel, ha hagyja, hogy úrrá legyen rajta az álom.