Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Utó-Húsvét két régi ismerőssel

2011 április 26, kedd

Remélhetőleg mindenkinek sikerült átvészelni a hétvégi ünnepi sonkamámort és egyetlen leányzó sem hervadt el. Az ünnep ma még folytatódik - nálunk legalábbis mindenképpen. Régi látogatóink talán még emlékeznek még a robotporszívóról pofozkodó Maxre és az ütlegelést angyali türelemmel viselő Sharkyra. Utóünnepi különkiadásunkban a két jópofa állatot mutatjuk be nyuszis-csibés húsvéti környezetben. Jó szórakozást!

Csirkepesztrálás macskamódra
Csirkepesztrálás kutyamódra
Óvoda
Végül, de nem utolsósorban, nyúlpesztrálós videónk is van Sharkyval



Kergenyúl

2011 április 21, csütörtök

Hangolunk a húsvétra, méghozzá egy jópofa beltéri nyúlrodeóval.




Lakberendezési tippek egy nyúltól

2011 március 18, péntek

A ma reggeli szösszenetből kiderül, hogy a nyulak igen makacs állatok tudnak lenni. Ha valaminek szerintük nincs helye a vackukban, akkor nem nyugszanak, míg el nem tüntetik és ebben az emberek mesterkedései sem állíthatják meg őket.




Nyuszi-macska kommandó

2011 március 10, csütörtök

Egy fehér nyúl és egy kis nyervákolós macsek egyesült erővel próbál bejutni az épületbe, de furcsamód senkit nem hat meg a dupla cukiság. Érdekes amúgy megfigyelni, hogy a nyuszkó szinte folyamatosan fedezéknek használja a macskát.




Nyúlfürdetés kutyamódra

2010 szeptember 9, csütörtök

A nyúl egy igen tiszta állat, közel annyi időt és gondot fordít tisztálkodásra, mint egy macska. A videón szereplő eb erről nem vesz tudomást, és túláradó önzetlenségében gyakorlatilag lenyalja a nyuszkót a képről.




Balhés Nyulak vs Csirkecsendőrség

2010 szeptember 5, vasárnap

Ilyen az, ha áll a bál a gazdaságban: két nyúlnak nézeteltérése támadt, ami egy ponton (baromfi)udvari garázdaságba csapott át, így a tyúkok közbeléptek, méghozzá [SPOILER] nagyon határozottan. A befenyített rágcsálók meglapulnak, a rendfenntartó szárnyasok délcegen távoznak. Zseniális.




Nyúl kergeti el a macskát

2010 augusztus 6, péntek

Ezzel a tapsifülessel nem szabad ujjat húzni, seperc alatt visszaveszi azt, ami jog szerint az övé.