Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Éhes oroszlán vs Kisgyerek

2011 június 15, szerda

Nagy szerencse, hogy ott feszül a plexi a totyogós és az egyre élénkebb érdeklődést mutató nagymacska között, az biztos...
Oroszlán iPaddel

2011 február 8, kedd

Jóféle promóció: a Game For Cats nevű iPad alkalmazást macskás almafanok kedvencei számára készítették, okosan valószínűsítve, hogy a gazdik biztosan odatolják háziállataik orra alá is a táblát. A játék egyszerű, egy kisegér szlalomozik keresztül a kijelzőn, felkeltve ezzel a macsek érdeklődését.

Az alábbi reklámszpotként funkcionáló kis vírusvideó elkészítésében a Conversation's Center nevű vadvédelmi szervezet segített, akik lehetővé tették, hogy az alapvetően házimacskáknak készített appot tigrisek, oroszlánok, szerválok és hiúzok is kipróbálhassák. Az eredmény alant megtekinthető.
Oroszlán élő adásban? Nem jó ötlet...

2010 július 19, hétfő

A hétfőre való tekintettel ideje mosolygni egy kicsit, ehhez jól jöhet az alábbi videóösszeállítás. Szemtelen majmok, egy lelkes, de annál lükébb kutya, helyből két métert ugró ijedős macskák, agresszív ludak - jó szórakozást a hóbortos állatok kalandjaihoz.