Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

A kizökkenthetetlen

2011 február 15, kedd

A papagáj mindent elkövet, hogy kiakassza a macsekot, de hiába. Sem a fül, sem az orr birizgálása nem hoz eredményt, de még a folyamatos csiripelés-motyogás sem. Hidegvér a köbön.
Metál papagáj \m/

2011 január 6, csütörtök

A könyvjelzőim áttúrása közben vettem észre, hogy megbocsáthatatlan hibát vétve még nem posztoltam ezt a videót. Pótlás következik tehát, egy Lolita nevű papagájjal, aki szépen betanulta a Drowning Pool nevű zenekar Let The Bodies Hit The Floor című opuszának szövegét. Felül a tollas performansz, alul az eredeti nóta, összehasonlításképpen.
Kanállal eszik a papagáj

2010 október 31, vasárnap

Nem vagyok biztos benne, hogy egy papagájnak jót tesz egy nagy kanál mogyoróvaj, a madárka kézügyessége viszont lenyűgöző.
Rázd a tollad!

2010 október 27, szerda

Múlt héten jött ki Willow Smith legelső száma, mely lényegében a hajrázásról szól. Ami érdekessé teszi, hogy egy papagáj jobban rázza a számra, mint maga az énekesnő.

 

A videót elnézve azt kell mondanunk, hogy a madárkának olyan jók a mozdulatai, hogy a legtöbb klubba járó is nyugodtan tanulhatna tőle néhány mozdulatot. Hogy a szám idegesítő? Tény, de a madárka jól szórakozott és általa mi is.
Hozd visza!

2010 október 15, péntek

Na tessék, az apportírozás nem csak a kutyáknak való, akár egy papagáj is megtanítható rá.
Focista papagáj

2010 október 7, csütörtök

Csak összejött a 100. poszt is. A kisebb-nagyobb szünetekért elnézést, igyekszem bebetonozni a napi egy új bejegyzés szisztémát. De elég is ennyi az ünneplésből, lássuk a mai kiszemelt videót.

Ez a tündéri kis aranylábú aztán hajt rendesen, még saját magát is csak nagyon nehezen tudja leszerelni. Talán a magyar bajnokság színvonala is emelhető lenne pár ilyen igazolással...
Papagájpuszi

2010 szeptember 28, kedd

Lehidaltam ezen a papagájon, mit összemotyog itt! Az ajándékba kapott játéknyuszi és a kamera még puszit is kap tőle.
A halálmadár

2010 augusztus 23, hétfő

Zenerajongó állatokból szerencsére nincs hiány a videómegosztókon, most ismerkedjünk meg a death metalos headbangelő papagájjal. \m/
Rekorder papagáj!

2010 augusztus 4, szerda

Húsz trükk két perc alatt egy kutyától sem volna éppen rossz teljesítmény, hát még egy papagájtól! Állkeresgélős performansz megint.
Vakarászás...

2010 június 23, szerda

Ha viszket, hát vakard meg! Ja és ha nem éred el, találd fel magad!