Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Tejpárbaj

2012 február 23, csütörtök

Egy tragikusan hosszúra nyúlt szünet után ismét eljött az ideje egy cukivideó megosztásának, amiben egy szemtelen patkány és egy morózus, de kellően makacs macsek vívja néma párviadalát egy kis tejecske fölött.

Rendszerességet nem ígérhetek sajnos, de heti 2-3 kósza bejegyzésre ismét lehet számítani.
Ügyes patkány

2011 január 25, kedd

Apportírozni márpedig nem csak a kutyák tudnak, a múltkor már bemutattunk egy macskát, most pedig kiderül, hogy akár egy patkány is betanítható rá.
Egymás hegyén-hátán

2010 november 30, kedd

Állati torony, fényképező turistákkal

Hozzávalók:

egy nyugodt kutya

egy flegma macska

egy unott patkány

A hozzávalókat természetes fény hozzáadása mellett egymásra helyezzük, majd az utcán, egy jól látható helyen leülünk és várjuk a turistákat.
Patkány vs Macskák

2010 november 24, szerda

A patkány előbb mintha támadólag lépne fel a jelentős túlerőben lévő, de kissé eltunyult macskákkal szemben, viszont a végén helyreáll a dolgok rendje és eloldalog. Lassan egy éve fent van a videó, de az elmúlt órákban elkezdett vírusszerűen terjedni a neten. (Felhívnám a figyelmet a patkány pattogós technikájára.)
Patkány pancsol a mosdókagylóban

2010 szeptember 14, kedd

Amíg a porcelán teknő rabja, igazán aranyosan mosakszik, de árulkodó az utolsó néhány képkocka: jó dolog a tisztaság, de olyan gyorsan menekül a mosdókagylóból, ahogy csak tud.