Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Sprintverseny teknősökkel

2011 június 2, csütörtök

A tanmese óta tudjuk, a teknősöket nem érdemes alábecsülni, ha futóversenyről van szó. Alkalomadtán külön versenyeket is szerveznek nekik, egy ilyen eseményen készült az alábbi felvétel. A start után szétszóródott a mezőny, de a Dan nevű induló taktikus versenyzéssel nagy előnnyel döcögött be a célzónába, ahol egy jóízű ebéd várt minden versenyzőre.
Teknőstaxi, sokadik rész

2011 május 16, hétfő

Úgy fest, az állatvilág egyik kedvenc programja a kikapcsolódásra, hogy szegény teknősökkel cipelteti magát minden állat, aminek alkalma nyílik erre. Teknősháton menőző kutyát, macskát, sőt szirtiborzot mutattunk már be, most egy szemtelen bébifókát sikerült megörökíteni tekizaklatás közben.
Kutya-teknős fogócska

2011 február 27, vasárnap

A legtöbb teknős nem az a kapkodó idegbeteg, valószínűleg ez az elegáns megfontoltság is sokat hozzátesz a páncélosok vonzerejéhez. A mai videón szereplő példány viszont faját meghazudtoló élénkséggel és kíváncsisággal üldöz egy tanácstalan boxert, vagy épp az operatőrt.
Fotózz, ha tudsz!

2010 november 25, csütörtök

Ma már nem kell a tábortűz köré gyűlve ijesztő/hihetetlen meséket hallgatnunk, hogy a világ túlfelén élő állatokat ismerjünk meg. Nap mint nap látunk a televízióban, az interneten és magazinokban remekbeszabott, tökéletes fotókat a legegzotikusabb teremtményekről is. Na de hogy készülnek ezek a felvételek. Az alábbi videóból annyi kiderül, hogy nem mindig megy ez könnyen...

Lábjegyzet: a NatGeós srácoknak külön pirospont jár a zeneválasztásért. Jíháááá!
Fogd az epret és fuss!

2010 november 23, kedd

Teknősök viszonylag sűrűn szerepelnek itt, köszönhetően kissé esetlen mozgásuknak és a kapkodást következetesen mellőző stílusuknak. A mai alany földiepret zsákmányolt, azzak teperve igyekszik megdönteni a páncélhátú cukiság világrekordját.
Duplapáncélos teknős!

2010 november 15, hétfő

Nem elég a "gyári" védelem, a videó főszereplője a biztonság kedvéért ellátta magát egy műanyag pajzzsal is. Ezzel védve van nemhogy egy kismacska, de egy komolyabb légitámadás ellen is.
Szirtiborz a teknőstaxin

2010 augusztus 11, szerda

Nem terveztem alrovatok indítását, de ebben a témában már gyűlnek a bejegyzések szépen: megint belebotlottam egy videóba, amin egy állat egy teknősbékát használ közlekedési eszközként.

Korábban találtunk már teknősháton utazó kutyát és kismacskát is, ezúttal egy szirtiborz gondolta úgy, hogy felpattan a teki-expresszre. Menetiránynak háttal sem szédül!
Teknősháton

2010 július 22, csütörtök

Kutyát már ezen a blogon is láttunk teknősön utazva (itt), úgyhogy ideje bemutatni, hogy a macskák sem vetik meg ezt a közlekedési eszközt.
Riszálja úgy is, úgy is.

2010 július 12, hétfő

Utálom ezt a számot, viszont a teki csípőmozgása páratlan. Igazi riszabajnok.
Teknőcök és Ferrarik: RAJTHOZ!

2010 július 8, csütörtök

Ez a kis teknős nem kisebb dologgal kísérletezik, mint hogy lepipáljon gyorsaságban egy Ferrarit! Merész és dicséretes próbálkozás, nem gondoljátok? Nézd meg a videót és szurkolj neki te is!