Ezt nézd meg!

Vidám, aranyos, vagy éppen meghökkentő videók, állatokkal a főszerepben

Hé, mi ez?

A hivatalos mozgókép ajánló részlege.

Felhívás!

Kihagytuk? Elfelejtettük? Lemaradt? Jobbat találtál?
Tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal és persze linkekkel az eztnezdmeg [kukacka] postafiok.hu címen lehet bombázni bennünket. Szerkesszük közösen a blogot!

Megosztás & Követés
Megosztás

Vidramóka 2.

2011 június 3, péntek

A minap már posztoltunk egy kavicszsonglőr vidrát, ez a példány viszont még arra a műsorra is rátesz egy lapáttal.  A kolléga továbbfejlesztette a trükköt és némi limbózással bolondítja meg a mellsőlábas dekázást. Bámulatos, továbbra is.
Vidra vs Gyerek

2011 június 1, szerda

El van a gyerek, ha játszik - és a jelek szerint pont ugyanez vonatkozik a vidrákra is. Ha pedig a kettő találkozik, arc nem marad mosoly nélkül.
Vidramóka

2011 május 21, szombat

Szakértők szerint a vidrák háziállatként nem válnának be természetük miatt, de az biztos, hogy játékosságban nem szenvednek hiányt. Egy hétköznapi kaviccsal is órákig elszórakoztatják magukat, meg persze az őket fotózó, videózó turistákat.
Vidrakölyök és a játékai

2011 március 11, péntek

Nem vagyok meggyőződve arról, hogy egy vidrát érdemes-e lakásban tartani, bár gondolom kiskorában még jól elvan a játékokkal meg a fürdőkádban lubickolással. Ettől a videótól mindenesetre el lehet olvadni, annyira aranyos. A vidraügyben megbízható Dailyotter.org nevű tumblrön találtam, aki szereti ezeket az állatokat, annak érdemes eltenni a könyvjelzők közé.
Vidra agility!

2011 március 9, szerda

Ki hitte volna, a vidrák pár finom falatért cserébe még agilityzni is hajlandóak.
A csipogó vidrahad

2010 augusztus 30, hétfő

Ha valaki úgy indítaná el ezt a videót, hogy közben lehunyt szemmel hallgatom, elsőre valószínűleg azt tippeltem volna, hogy egy csapat sípolós gumikacsa kelt életre valami animációs filmen. Pedig a videó minden pillanata valós, az angliai Chester Állatkert vidrái pattognak izgatottan, talán finom nassolnivalót szimatolva. Elbűvölő banda...